Monday, July 12, 2010

Bravo


Hoho. Actually sleepy giler nih. Tapi nak blog jugak sikit. Ala, rasanya sumer orang layan ngantuk sekarang nih. Tak kesah la kan. Masa zaman study dulu pun selalu layan mata berat kat class kan. Sebab rajin sangat stay up ~ kadang2 study, selalunya layan borak kat phone. Hehe. So, apa ader hal kalau setakat layan WC sekali sekala, kan... :D


So, satu dunia dah tahu SPAIN menang WC kali nih. Bravo lah, Espana! Semangat giler tak tido. Siap keluar awal just to make sure kitorang dapat chup port baekk punya. Haha. Pastu masa score tu, menjerit lega tak hengat. Cuma, agak frust sbb Torres masuk last minute. --> Thanx kat Kak Naz, Epit, Joe, Nasa and Eri sbb sama2 layan bola dgn kita. *hugs*


Kita nih bukanlah penyokong kipas susah mati Spain pun, tapi kebetulan ada 2 team yang pegi semi-final tu team yang least favorite. Dan, kita sangat2 lah tak nak 2 team tu yang menang. Maka, cik sugus bersemangat berkobar2 support team merah kuning nih dengan harapan dorang boleh defeat Germany + Holland. Yeehaa!


Masa dorang defeat Germany masa semi pun dah hepi mepi tak hengat. Finale pulak mestilah kita katakan TIDAK pada Oranje. Hehe. Giler teruk. Haha. And, pasal Paul tu, malas nak komen. Nak emosi sangat dengan sotong pun, macam kelakar jek. Haha. Korang takyah lah nak marah2 dia eks. Haha. So, again, congrats Espana!

Okies, chup. Sepanjang WC nih, kita rasa macam cuci mata pun ye jugak. Jadi, agak rugi lah kepada gadis2 yang tak layan bola. Sebab player dorang nih mostly tahap makanan2 berkhasiat. Haha. Dah lah terer main bola, rambut stailo, muka jambu2. Ahaks. Dan2 jer nama dorang yang susah nak eja tuh melekat kat kepala.


Oleh itu, kita pun ada top 3 player yang menjadi pujaan hati. Cehh. Pemilihan yang dibuat adalah tidak berdasarkan pengaruh orang lain yer ~ sama ada pujian melambung atau kutukan hebat. For me, dorang nih memang hawttt. Memang makanan cukup vitamin lah. Plus, they always steal my attention. Ahahaha. Siapakah? :p


Felipe Melo of Brasil ~ speechless. Hehe.


Fernando Jose Torres of Spain ~ skill sgt kewl. Style + kaler rambut yang latest nih sgt sexy. Pheww!


Makoto Hasebe of Japan ~ owh my gucci, lelaki Jepun yang WOW! :p

Photos via World Wide Web


NOTE: Gedix jek kan. Haha. Okies, kita nak balik. Nak ganti tido. Tata.

3 comments:

ikeen said...

kita pun suka torres, sgt cute...pipi macam pakai blusher....dan juga casillas...sgt sexy.. :D

SuGuS said...

kannn... casillas juga sunggoh sexy.. kalau aku tgk dia jer trus teringat stephen jenkins.. aku rs features dorang mcm lebey kurang jek.. ish, apa aku merepek ni, keen... :D

ikeen said...

hahaha...wei...kita kena jumpa la...lama x jumpa ko..lama x gossip2 & gatal2 camnih...